Installatie zonnepanelen door Xperal

zonnepanelen installeren door Xperal?

Heeft u de beslissing genomen om zonnepanelen aan te schaffen? Onze experts helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie, waaronder het bepalen van het juiste type zonnepanelen, de optimale opstelling op uw dak en het maximaal haalbare rendement. Het misschien wel belangrijkste deel is nu het installeren van de zonnepanelen.

Het zelf aansluiten van uw zonnepanelen is erg complex. Een verkeerde aansluiting kan gevaarlijke situaties veroorzaken en de prestatie van de panelen beïnvloeden. Met de installatie van zonnepanelen door een expert kunt u besparen op uw energierekening. Bovendien wordt door het uitbesteden van de installatie van uw zonnepanelen de veiligheid te allen tijde gewaarborgd. Onze monteurs zijn deskundig en hebben veel ervaring in het installeren van allerlei soorten PV-installaties. Bij Xperal zijn we adviseur en installateur van PV-installaties. Onze professionals weten wat ze doen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het installeren van zonnepanelen bij uw bedrijf.

Hoe gaat het installeren van zonnepanelen in zijn werk?

Nadat u een aanvraag heeft gedaan via ons webformulier, telefonisch of via e-mail neemt een adviseur contact met u op om uw situatie en wensen te bespreken. Eventueel plannen wij een afspraak bij u op locatie. Vervolgens ontvangt u een detailleerde offerte per e-mail en wij bespreken deze persoonlijk met u. Nadat u akkoord gaat met de offerte start de voorbereiding van uw project. Onze projectleider bezoekt u om alle details voor de realisatie vast te stellen. Onze engineers werken het project verder uit en samen plannen we een installatieperiode. Ons montageteam is gecertificeerd volgens de normen en richtlijnen.

Onze monteurs nemen alle middelen en materialen mee om de onderconstructie op uw dak te monteren, waaraan ze vervolgens de zonnepanelen bevestigen. De monteurs maken een bekabelingsplan om de verbinding tot de meterkast zo klein mogelijk te houden. Na afronding van de werkzaamheden lopen we alles nogmaals met u na.

De exacte duur van de installatie hangt af van verschillende factoren die relevant zijn, zoals het aantal panelen, de bereikbaarheid en het type dak. Na installatie ontvangt u een compleet dossier van uw project. Tevens krijgt u toegang tot een online monitoring platform om de prestaties van uw zonnepanelen te volgen.

ZONNEPANELEN KOPEN?

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand.

BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST IS NÚ IETS DOEN.

Waar moet u rekening mee houden?

Waar moet u rekening mee houden gekeken naar het dak van uw bedrijfspand?

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfspand te bespreken!

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Hoeveel kost het installeren van zonnepanelen?

Veel factoren zijn van invloed op de kosten van een zakelijk PV-installatie. Dit hangt onder andere af van de grootte en het type dak, de hellingshoek van het dak, de verdeling van de schaduw en zonlicht, het soort zonnepanelen en omvormers, de noodzakelijke bekabeling en het benodigde onderhoud. Het is daarom onmogelijk om een algemene prijs af te geven voor de zakelijke markt.

In plaats daarvan bieden wij een op maat gemaakte offerte voor onze klanten. Hierin nemen wij alle relevante factoren in overweging en maken wij een gedetailleerde inschatting van de kosten. Hierdoor krijgt u een duidelijk inzicht in de kosten van uw installatie en kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Gratis offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom voor xperal kiezen?

15 jaar ervaring

MET ONZE JARENLANGE ERVARING IN DE SOLARBRANCHE ONTWIKKELEN WE PV-INSTALLATIES OP MAAT.

KWALITEIT

WIJ WERKEN ENKEL MET VAKGEDREVEN MENSEN EN GAAN VOOR A-KWALITEIT PRODUCTEN.

BETROUWBAAR

WIJ NEMEN AL UW ZORGEN UIT HANDEN EN BEGELEIDEN U ALS KLANT DOOR HET GEHELE PROCES.

VEILIGHEID

DE PV-INSTALLATIE WORDT ALTIJD, MET AANDACHT VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID, BIJ U GEÏNSTALLEERD.

SERVICE

MET ONZE EIGEN SERVICEDIENST ZORGEN WE ERVOOR DAT UW INSTALLATIE GOED ONDERHOUDEN WORDT.

DUURZAAM

WIJ KIEZEN VOOR HET GROOTSTE GESCHENK VAN MOEDER NATUUR: DE ENERGIE VAN DE ZON.

RECENTE PROJECTEN

WIJ HELPEN UW BEDRIJF TE VERDUURZAMEN MET DE ZON

Xperal helpt u bij het maken van slimme energiekeuzes. We staan voor u klaar met eerlijk advies en gedegen kennis. Van advies tot installatie en service & onderhoud voor uw PV-installatie.

Heeft u uw besluit gemaakt en wilt u een zonnepaneel kopen? Neem dan nu contact met ons op. En wellicht bent u binnen no-time aan het genieten van de verdiensten van uw zonnepanelen.

Meer weten over wat zonne-energie kan betekenen voor uw organisatie? Vraag direct een adviesgesprek aan.

maak een belafspraak

maak een belafspraak