Laadpalen voor de Zakelijke Markt

Laadpalen voor de Zakelijke Markt

Laadpalen zijn een cruciale factor in uw overstap naar duurzaam vervoer, vooral binnen de zakelijke sector. Met de toenemende populariteit van elektrische voertuigen (EV’s) en de eisen van de overheid wordt de vraag naar efficiënte en toegankelijke oplaadmogelijkheden steeds urgenter.
Het installeren van laadpalen op uw bedrijfsterrein biedt een praktische oplossing voor zowel uw elektrische wagenpark, medewerkers als uw klanten en versterkt tegelijkertijd het imago van uw onderneming als een voorstander van groene energie. Bovendien helpen laadpalen u bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelen en kunnen ze financieel aantrekkelijk zijn.

Integratie van Laadpalen met PV-Systemen en Carports

Integratie van Laadpalen met PV-Systemen en Carports

Door laadpalen te integreren met zonnepanelen, en structuren zoals carports, kan uw bedrijf een significante duurzaamheidsimpact realiseren. Deze combinatie stelt u in staat om groene energie te gebruiken voor het opladen van elektrische auto’s, waardoor uw CO2-voetafdruk verder wordt verkleind. Deze innovatieve oplossingen maken uw bedrijf niet alleen zelfvoorzienend in zijn energiebehoeften, maar verhogen ook het financiële rendement door het gebruik van zonne-energie. Tegelijkertijd versterkt dit uw duurzaamheidsprofiel en draagt het bij aan een positieve bedrijfsreputatie.

Overheidsregels Betreffende Laadpalen

Overheidsregels Betreffende Laadpalen

Laadpalen bij Nieuwbouw

Als u een nieuw bedrijfspand bouwt met meer dan 10 parkeerplaatsen, gelden de volgende regels:
– Moet u minimaal één laadpaal installeren.
– Eén op elke vijf parkeerplaatsen moet voorzien zijn van een aansluiting voor een laadpaal.

Laadpalen bij Grote Verbouwing

Bij een ingrijpende verbouwing van een bedrijfspand met meer dan 10 parkeerplaatsen bent u verplicht om minstens één laadpaal te plaatsen.

Laadpalen bij alle Bedrijfspanden in 2025

Heeft u een bedrijfspand met meer dan 20 parkeerplaatsen? Vanaf 2025 bent u verplicht om minimaal één laadpaal te hebben.

 

Deze regelgeving kan ingewikkeld lijken, maar wij staan klaar om u te helpen voldoen aan deze nieuwe eisen. De voordelen dragen niet alleen bij aan een duurzamer bedrijfsmodel, maar verbetert ook uw operationele efficiëntie en marktpositie. Zorg dat uw bedrijf voorbereid is op de toekomst met onze efficiënte en betrouwbare laadoplossingen van Xperal.

 

DE VOORDELEN

DE VOORDELEN

Versterking van Uw Bedrijfsimago

Door te investeren in laadinfrastructuur toont u dat uw bedrijf milieubewust is. Dit kan positief bijdragen aan uw merkimago en uw reputatie als duurzaam bedrijf versterken.

 

 Het bieden van laadmogelijkheden op uw terrein kan een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde zijn voor uw werknemers met een elektrische auto, wat bijdraagt aan een grotere tevredenheid en loyaliteit van uw personeel.

Toename Werknemerstevredenheid

Het bieden van laadmogelijkheden op uw terrein kan een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde zijn voor uw werknemers met een elektrische auto, wat bijdraagt aan een grotere tevredenheid en loyaliteit van uw personeel.

Aantrekken van Nieuwe Klanten

Door laadpalen aan te bieden, kunt u een nieuwe klantenkring aantrekken. Elektrische voertuigbezitters zoeken vaak naar locaties waar ze hun auto kunnen laden, waardoor uw bedrijf een voorkeursbestemming wordt.

Besparing op Brandstofkosten

Elektriciteit is vaak goedkoper dan benzine of diesel. Door over te schakelen op elektrisch vervoer, kan uw bedrijf op lange termijn aanzienlijk besparen op brandstofkosten.

integratie met Zonne-energie

Door laadpalen te combineren met zonnepanelen, creëert u een duurzaam energiecentrum. Deze integratie maakt uw bedrijf zelfvoorzienend met lokaal opgewekte groene energie.