SOLAR FOR

EVERYBODY

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Onze klanten en medewerkers zijn de ambassadeurs van een schone planeet. Er is maar één aarde en we zijn het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om deze schoon door te geven. Het Klimaatakkoord van Parijs heeft de stip op de horizon gezet: in 2050 moet ons land energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat we net zoveel energie opwekken als verbruiken. Steeds meer ondernemers willen bijdrage aan een groene en gezonde toekomst. Samen nemen we het voortouw. Stapje voor stapje maken we de aarde weer gezond. Ook u kunt hier uw steentje aan bijdragen

SOLAR FOR

EVERYBODY

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Onze klanten en medewerkers zijn de ambassadeurs van een schone planeet. Er is maar één aarde en we zijn het aan onze kinderen en kleinkinderen verplicht om deze schoon door te geven. Het Klimaatakkoord van Parijs heeft de stip op de horizon gezet: in 2050 moet ons land energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat we net zoveel energie opwekken als verbruiken.

Steeds meer ondernemers willen bijdrage aan een groene en gezonde toekomst. Samen nemen we het voortouw. Stapje voor stapje maken we de aarde weer gezond. Ook u kunt hier uw steentje aan bijdragen

UW SPECIALIST IN PV-INSTALLATIES

Xperal is uw specialist voor zakelijke PV-installaties. Een stabiele en betrouwbare partner in een snel veranderende wereld. Sinds 2012 voorzien wij (groot)zakelijke klanten in heel Nederland van zonne-energie. Als pionier zijn we gewend om voorop te lopen en de lijnen uit te zetten. We bewegen mee met de moderne techniek en de behoeften van deze tijd. Voor Xperal is alleen het beste goed genoeg. Dat betekent A-kwaliteit producten en dat we uitsluitend met gedreven vakmensen werken. Klimaatgedreven professionals die u in het hele proces van A tot Z bij de hand nemen en ontzorgen.
Samen voor een betere wereld.

Het zal u beslist niet ontgaan zijn: ondernemend Nederland kleurt groen.

Video afspelen

HOE HET BEGON

HOE HET BEGON

In juni 2012 begon het avontuur. Terwijl duurzame energie nog in de kinderschoenen stond, greep Jaimie Louwers als ambitieuze ondernemer zijn kans. Samen met zijn broer richtte hij Xperal op: leverancier en installateur van zonnepanelen. Het succes kwam niet vanzelf. De eerste maanden waren spannend, de markt leek nog niet klaar voor zonne-energie. Maar Jaimie volgde zijn instinct. Samen met een agrarisch adviesbureau vroeg hij voor bijna 100 grootzakelijke klanten een subsidie aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Vier maanden was hij ermee bezig, de jonge ondernemer had zijn laatste spaargeld aan zijn droom gespendeerd. Terugkijkend was het de grootste gok in zijn leven. Het verhaal klopte, de subsidies werden toegekend. Daarna ging de markt los.

"De markt voor duurzame energie is volop in beweging”

De rest is geschiedenis. Xperal is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Een onderneming met de ambitie om de solarmarkt te vernieuwen en toekomstbestendig te maken. De stip op de horizon is gezet, Xperal schakelt nu door naar het volgende level. Vanuit het besef dat we verplicht zijn om onze aarde schoon door te geven aan de volgende generaties, richten we het vizier nóg meer op innovatie en unieke samenwerkingen. Stap voor stap groeien we uit tot een bedrijf dat ondernemers in de volle breedte helpt om slim om te gaan met energie. De markt voor duurzame energie is volop in ontwikkeling. Naast zonnepanelen en elektrische laadpalen zijn er nog meer slimme energieoplossingen. Het streven is om deze duurzame systemen met elkaar te verbinden tot een totaaloplossing voor duurzame energie.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN?

ONZE KERNWAARDES

KLIMAATBEWUST

Iedere installatie telt op de weg naar verduurzaming. Bij het opwekken van energie maken we optimaal gebruik van de zon, de grootste energiebron van Moeder Aarde. Ons Xperal-team bestaat uit toegewijde en bekwame professionals met een passie voor duurzame energie. Wij willen onze omgeving bewust maken dat we met onze keuzes verandering in gang kunnen zetten om ons klimaat te verbeteren.

MENSBEWUST

Naast het klimaat staat bij Xperal de mens centraal.In een open en eerlijke relatie met onze klanten ontwikkelen we energiesystemen die zorgvuldig zijn afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften. In het hele proces van aanvraag tot en met de installatie werken we intensief samen en nemen we zorgen uit handen. We blijven jarenlange partners. Ook dát is duurzaamheid volgens Xperal.

KWALITEITSBEWUST

We zijn continu bezig om onze kwaliteit en dienstverlening te verbeteren. Als het om duurzame energie gaat, is alleen het beste goed genoeg. Met minder nemen we geen genoegen. Onze producten worden op basis van zeer hoge kwaliteitseisen ingekocht. Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten waar wij voor 100% achter staan. Daar staan wij garant voor.

BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST IS NÚ IETS DOEN.

Ons zusje voor de particulieren markt

Zonne-energie is een duurzame en schone energiebron. Bij Xperal geloven wij in een zonnige toekomst voor ieder huishouden en bedrijf. Wij vinden dat iedereen recht heeft op zonne-energie

Voor Xperal is technologie een middel en geen doel. Bij alles wat we doen, staan de mens en het klimaat centraal. Er is maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Omdat naar onze overtuiging iedereen recht heeft op zonne-energie, heeft Xperal sinds juni 2022 een zusje.

Astra Solar, gespecialiseerd in duurzame energie voor de particuliere markt. Met de zonnepanelen van Astra Solar wekt u zelf de energie op die u thuis nodig heeft. Zij nemen u mee in het hele proces van aanvraag tot installatie. De specialisten van Astra Solar zijn dichtbij en staan te allen tijde voor u klaar.

astra-solar-logo-zonder-titel.svg