PRO MOTOCROSS

EVENEMENT

Living for the weekend

Living for the weekend organiseerde onlangs, op 30 en 31 juli 2022, een offroad ‘pro motocross’ evenement in nederweert. Onder het oog van het massaal toegestroomde publiek, gingen de beste motorcrossers ter wereld binnen verschillende klasses de strijd met elkaar aan. In alle klasses was er zowel een pro als amateur categorie. Voor dit fantastische evenement mocht xperal sponsor zijn.

ELEKTRISCHE CROSSMOTOREN

Een bijzonder onderdeel van dit evenement, is dat de kleinste deelnemers één finalewedstrijd op elektrische crossmotoren reden. Dit is nederlands eerste wedstrijd voor elektrische motoren. De tien beste rijders uit de 50 cc klasse kwalificeerden zich voor deze unieke race. Deze elektrische motoren hebben vele voordelen voor de jonge en beginnende rijders die door willen groeien naar hogere competities. De elektrische motoren kennen een aantal innovatieve kenmerken, zoals het verstelbare subframe, een licht chroomstalen frame en een goede batterij met 907wh opgeslagen energie!

Op zaterdagavond en zondag werden de spannende, beslissende finalewedstrijden gereden.de winnaars werden beloond op de feestelijke prijsuitreiking. Wij feliciteren alle winnaars van de pro motocross! Als sponsor van dit evenement kijken wij terug op een spectaculair weekend. Wij zijn ontzettend geïnspireerd door de energie van alle topsporters die hebben deelgenomen aan de wedstrijd. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws