projectleider

“De kracht achter Xperal zijn al onze energieke medewerkers”

Hey projectleider! Sta jij bekend om jouw aanpak mentaliteit, natuurlijke leiderschap en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van een hecht team waar kennis en betrokkenheid centraal staan? Als projectleider bij Xperal ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van zakelijke projecten op het gebied van zonne-energiesystemen.

Waarom jij onmisbaar bent voor Xperal

Als projectleider ben je een belangrijke spil voor het realiseren van onze PV-projecten. Je bent verantwoordelijk voor de processen m.b.t. de realisatie van een opdracht, van werkvoorbereiding tot de oplevering van de PV-installatie. Effectief communiceren, samenwerken met anderen en technische kennis zijn belangrijke vaardigheden voor deze positie. Je hebt oog voor de mens en kwaliteit, hierdoor weet je samen met diverse teams de projecten veilig, volgens de voorwaarden van de opdracht, op tijd en binnen het budget te voltooien. Doordat je inspeelt op de veranderingen van onze sector, blijf jij je samen met het team continue ontwikkelen en verbeteren. Samen met de montageploeg zijn jullie ons visitekaartje op het project.

WAAROM XPERAL?

Nieuwsgierig geworden?

Nog niet alle vakkennis en ervaring? Geen probleem! Heb jij net je opleiding elektrotechniek afgerond. Wij bespreken graag de mogelijkheden om een technische topper van jou te maken.

Ik werk graag bij Xperal vanwege het afwisselende takenpakket en de diversiteit aan opdrachten.

NIELS
SERVICEMONTEUR

Ik vind het fijn om naar mijn werk te gaan waar de sfeer heel gemoedelijk is en waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Suzanne
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Ik werk met veel plezier. Mijn werk is mooi, het is heel interessant en het blijft mij iedere dag weer uitdagen.

Danny
SERVICE MONTEUR

De dynamiek van de markt en onze organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik voel me betrokken en mag iedere dag met een fantastisch team collega’s werken.

Sylvia
PLANNER

Werken bij Xperal

Innovatie, samenwerking en toewijding vormen de kern van alles wat we doen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als informeel en no-nonsens. Wij zijn en hecht team, waar iedereen samenwerkt met wederzijds respect. Je krijgt bij ons veel ruimte om taken en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meedenken en initiatief tonen wordt sterk aangemoedigd, we doen het namelijk samen!

Waar kom je terecht?

Xperal, gevestigd in Weert, is een volwaardige speler op het gebied van zonne-energie. Naast het plaatsen en onderhouden van (grotere) zonne-energiesystemen in Nederland, voorzien we ook de Belgische en Duitse markt van zonne-energie. Onze uitgebreide reeks aan duurzame energieoplossingen stelt bedrijven in staat hun energie-efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd hun ecologische impact te verminderen.

What’s in it for you?

Wat breng je mee?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIL JIJ OOK WEER VOL ENERGIE EN OPGELADEN THUISKOMEN NA EEN DAG WERK? LATEN
WE DAN SNEL EENS KENNIS MAKEN. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN.

reageer op deze functie

    WERKEN BIJ XPERAL

    Video afspelen