Service Coördinator

“De kracht achter Xperal zijn al onze energieke medewerkers”

Ben jij een technische duizendpoot met veel passie voor duurzame energie? Kan jij niet wachten om jouw steentje bij te dragen aan een groenere wereld en heb jij interesse in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid? Als service coördinator ben jij de schakel tussen onze klanten en onze servicemonteurs. Je verwerkt binnenkomende storingen en technische vragen, zorgt voor een optimale planning voor de servicemonteurs en houdt onze installaties op afstand in de gaten. Jij werkt voor de glimlach van de klant, hun tevredenheid is voor jou het meest waardevolle bezit. Kortom, een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving. Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Reageer dan snel en laat ons zien waarom jij dé geschikte kandidaat bent.

Waarom jij onmisbaar bent voor Xperal

Service is bij Xperal niet beperkt tot één afdeling, het is de verantwoordelijkheid van iedereen. Als Service Coördinator ben jij de kartrekker en neem je een belangrijke rol aan als eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om service en onderhoud. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een efficiënte planning voor onze servicemonteurs en bent de rechterhand van de Service Manager. Je zoekt graag naar de best passende oplossing die voor iedere klant uniek is. Jouw bijdrage is essentieel bij het aanbieden en onderhouden van onze service en- onderhoudscontracten. Omdat je inspeelt op veranderingen binnen onze sector is het belangrijk dat je initiatief neemt om jouw (technische)kennis en die van het serviceteam up to date te houden.

WAAROM XPERAL?

Nieuwsgierig geworden?

Nog niet alle vakkennis en ervaring? Geen probleem! Heb jij net je opleiding elektrotechniek afgerond. Wij bespreken graag de mogelijkheden om een technische topper van jou te maken.

Ik werk graag bij Xperal vanwege het afwisselende takenpakket en de diversiteit aan opdrachten.

NIELS
SERVICEMONTEUR

Ik vind het fijn om naar mijn werk te gaan waar de sfeer heel gemoedelijk is en waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Suzanne
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Ik werk met veel plezier. Mijn werk is mooi, het is heel interessant en het blijft mij iedere dag weer uitdagen.

Danny
SERVICE MONTEUR

Mijn speerpunten voor de organisatie zijn werkplezier, groei en continuïteit voor de lange termijn. Ik ben trots om de verdere groei mee vorm te mogen geven.

Roel
OPERATIONEEL DIRECTEUR

De dynamiek van de markt en onze organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik voel me betrokken en mag iedere dag met een fantastisch team collega’s werken.

Sylvia
PLANNER

Waar kom je terecht?

Xperal is één van de leidende zonne-energie bedrijven in Nederland, gevestigd in Weert. Gericht op de zakelijke markt stralen we als een volwaardige speler in binnen- en buitenland. Naast het plaatsen en onderhouden van (grotere) zonne-energiesystemen op daken en in vrije velden in Nederland, voorzien we ook de Belgische en Duitse markt van duurzaamheid. We verzorgen een totaalconcept, denken altijd met de klant mee en vinden voor elke uitdaging een stralende oplossing!

What’s in it for you?

Wat breng je mee?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIL JIJ OOK WEER VOL ENERGIE EN OPGELADEN THUISKOMEN NA EEN DAG WERK? LATEN
WE DAN SNEL EENS KENNIS MAKEN. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN.

reageer op deze functie

    ZO LEUK IS WERKEN BIJ XPERAL

    Video afspelen