SALES ENGINEER

“De kracht achter Xperal zijn al onze energieke medewerkers”

Ben jij een gedreven Sales Engineer met een scherpe technische blik en een onmiskenbare passie voor duurzame technologieën? Wij zijn opzoek naar versterking. Verander de wereld met jouw technische inzicht en commerciële flair als Sales Engineer bij Xperal.

Waarom jij onmisbaar bent voor Xperal

Als Sales Engineer speel je een cruciale rol in zowel de technische als commerciële facetten van Xperal. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en verkopen van onze PV-installaties aan zakelijke klanten. Met tools zoals AutoCAD en PV-designprogramma’s creëer je de optimale ontwerpen voor elke PV-installatie. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s van service en engineering. Daarnaast weet je als echte salesprofessional kansen in de markt te identificeren en te benutten, gesteund door je onverzadigbare nieuwsgierigheid naar duurzaamheid en zonne-energie. Deze drive zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van markttrends, productupdates en prijsinformatie.

Werken bij xperal zo uniek?

Innovatie, samenwerking en toewijding vormen de kern van alles wat we doen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als informeel en no-nonsens. Wij zijn en hecht team, waar iedereen samenwerkt met wederzijds respect. Je krijgt bij ons veel ruimte om taken en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meedenken en initiatief tonen wordt sterk aangemoedigd, we doen het namelijk samen!

WAAROM XPERAL?

TWIJFEL JE NOG?

Twijfel je of de vacature bij je past? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s met technisch
en bouwkundig inzicht. Neem contact met ons op via e-mail.

Ik werk graag bij Xperal vanwege het afwisselende takenpakket en de diversiteit aan opdrachten.

NIELS
SERVICEMONTEUR

Ik vind het fijn om naar mijn werk te gaan waar de sfeer heel gemoedelijk is en waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Suzanne
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Ik werk met veel plezier. Mijn werk is mooi, het is heel interessant en het blijft mij iedere dag weer uitdagen.

Danny
SERVICE MONTEUR

De dynamiek van de markt en onze organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik voel me betrokken en mag iedere dag met een fantastisch team collega’s werken.

Sylvia
PLANNER

Waar kom je terecht?

Xperal, gevestigd in Weert, is een volwaardige speler op het gebied van zonne-energie. Naast het plaatsen en onderhouden van (grotere) zonne-energiesystemen in Nederland, voorzien we ook de Belgische en Duitse markt van zonne-energie. Onze uitgebreide reeks aan duurzame energieoplossingen stelt bedrijven in staat hun energie-efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd hun ecologische impact te verminderen.

What’s in it for you?

Wat breng je mee?

Je maakt ons heel gelukkig als je de volgende eigenschappen/skills meebrengt;

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIL JIJ OOK WEER VOL ENERGIE EN OPGELADEN THUISKOMEN NA EEN DAG WERK? LATEN
WE DAN SNEL EENS KENNIS MAKEN. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN.

reageer op deze functie

    WERKEN BIJ XPERAL

    Video afspelen