TECHNICAL SALES ENGINEER

“De kracht achter Xperal zijn al onze energieke medewerkers”

Ben jij een gedreven Sales Engineer met een scherpe technische blik en een onmiskenbare passie voor duurzame technologieën? Wil je het verschil maken in een bedrijf dat vooroploopt op het gebied van zonne-energie? Dan ben je bij Xperal aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring zijn we een vooraanstaande speler op het gebied van PV-installaties. Ons toegewijde en enthousiaste team realiseert dag in dag uit duurzame projecten, en we doen dit met veel trots en plezier. Naarmate we verder groeien, zijn we op zoek naar versterking. Wil jij je technische en verkoopvaardigheden inzetten voor een duurzamere toekomst?

Waarom jij onmisbaar bent voor Xperal

Als Technisch Sales Engineer speel je een cruciale rol in zowel de technische als commerciële facetten van Xperal. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en verkopen van onze PV-installaties aan zakelijke klanten. Met tools zoals AutoCAD en PV-designprogramma’s creëer je de optimale ontwerpen voor elke PV-installatie. Je werkt hierbij nauw samen met collega’s van service en engineering. Daarnaast weet je als echte salesprofessional kansen in de markt te identificeren en te benutten, gesteund door je onverzadigbare nieuwsgierigheid naar duurzaamheid en zonne-energie. Deze drive zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van markttrends, productupdates en prijsinformatie.

Wat maakt werken bij xperal zo uniek?

Bij Xperal staat een gelukkig en tevreden team centraal. Innovatie, samenwerking en toewijding vormen de kern van alles wat we doen. Onze bedrijfscultuur is openhartig, direct en warm, met een dynamische werkomgeving. We zijn meer dan zomaar een team; we zijn een hechte familie waar wederzijds respect vooropstaat. Bij ons word je gestimuleerd en krijg je de ruimte om zelf initiatief te tonen. We waarderen en stimuleren actieve betrokkenheid en samenwerking, net zo natuurlijk als de zonne-energie die we opwekken.

WAAROM XPERAL?

TWIJFEL JE NOG?

Twijfel je of de vacature bij je past? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s met technisch
en bouwkundig inzicht. Neem contact met ons op via e-mail.

Ik werk graag bij Xperal vanwege het afwisselende takenpakket en de diversiteit aan opdrachten.

NIELS
SERVICEMONTEUR

Ik vind het fijn om naar mijn werk te gaan waar de sfeer heel gemoedelijk is en waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Suzanne
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Ik werk met veel plezier. Mijn werk is mooi, het is heel interessant en het blijft mij iedere dag weer uitdagen.

Danny
SERVICE MONTEUR

Mijn speerpunten voor de organisatie zijn werkplezier, groei en continuïteit voor de lange termijn. Ik ben trots om de verdere groei mee vorm te mogen geven.

Roel
OPERATIONEEL DIRECTEUR

De dynamiek van de markt en onze organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik voel me betrokken en mag iedere dag met een fantastisch team collega’s werken.

Sylvia
PLANNER

Waar kom je terecht?

Xperal is één van de leidende zonne-energie bedrijven in Nederland, gevestigd in Weert. Als prominente speler zijn we niet alleen actief in Nederland, maar ook in België en Duitsland. We specialiseren ons in het plaatsen van omvangrijke zonne-energiesystemen op daken, in vrije velden en in de vorm van carports. Onze uitgebreide reeks aan duurzame energieoplossingen stelt bedrijven in staat hun energie-efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd hun ecologische impact te verminderen.

What’s in it for you?

Wat breng je mee?

Je maakt ons heel gelukkig als je de volgende eigenschappen/skills meebrengt;

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIL JIJ OOK WEER VOL ENERGIE EN OPGELADEN THUISKOMEN NA EEN DAG WERK? LATEN
WE DAN SNEL EENS KENNIS MAKEN. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN.

reageer op deze functie

    ZO LEUK IS WERKEN BIJ XPERAL

    Video afspelen