Voordelen van zonnepanelen voor zakelijk gebruik

ZONNEPANELEN BEDRIJFSPAND

Xperal leidt uw bedrijf naar een duurzame toekomst met zonnepanelen. Steeds meer ondernemers maken de slimme keuze om te investeren in zonne-energie. En dat is niet zo gek, vanuit de overheid worden verschillende subsidies, regelingen en kortingen verstrekt om de overstap naar duurzame energie te stimuleren.

Door te kiezen voor zonnepanelen op uw bedrijfspand, profiteert u niet alleen van financiële voordelen, zoals een lagere energierekening, een korte terugverdientijd en fiscaal voordeel. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu en uw bedrijfsimago wordt versterkt. Wist u dat direct na het plaatsen van de panelen de waarde van uw bedrijfspand stijgt? Dit komt doordat uw energielabel verbetert, waarmee u aan de overheidsrichtlijnen voldoet. Bij het terug leveren zien we een verschil tussen kleinzakelijke en grootzakelijke afnemers van energie. Kleinzakelijke verbruikers mogen salderen en vervolgens energie terug leveren voor een vergoeding. Echter is dit niet het geval voor grootzakelijk verbruikers. Zij kunnen enkel energie terug leveren tegen een vergoeding. Grootzakelijk verbruikers dienen vooraf af te stemmen met de energieleverancier wat de hoogte van de terug lever-vergoeding gaat zijn. Dit wordt in een overeenkomst vastgelegd.

Met meer dan duizend succesvolle projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten, is Xperal uw betrouwbare partner voor het installeren van zonnepanelen op elk soort dak. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u wilt overstappen op zonne-energie.Bij het terug leveren zien we een verschil tussen kleinzakelijke en grootzakelijke afnemers van energie. Kleinzakelijke verbruikers mogen salderen en vervolgens energie terug leveren voor een vergoeding. Echter is dit niet het geval voor grootzakelijk verbruikers. Zij kunnen enkel energie terug leveren tegen een vergoeding. Grootzakelijk verbruikers dienen vooraf af te stemmen met de energieleverancier wat de hoogte van de terug lever-vergoeding gaat zijn. Dit wordt in een overeenkomst vastgelegd.

ZONNEPANELEN KOPEN?

Zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand.

BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST IS NÚ IETS DOEN.

SUBSIDIES ZONNEPANELEN BEDRIJF

Benieuwd op welke subsidie zonnepanelen u aanspraak kunt maken? Vanuit de overheid worden verschillende subsidies, regelingen en kortingen verstrekt:

Meer weten over zonnepanelen voor uw bedrijfspand?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

100%

GRATIS STROOM

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

WAAROM ZONNEPANELEN VAN XPERAL?

Xperal is specialist in duurzame energie en een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de Solarbranche. Vanuit onze vestiging in Weert bedienen wij klanten door het hele land. Wij zijn zowel adviseur, leverancier als installateur van kwalitatieve PV-installaties en staan garant voor eerlijk advies, kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling en nazorg.

Onze adviseurs nemen graag de tijd om uw situatie door te nemen en samen met u tot de best mogelijk oplossing te komen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken voor uw bedrijf. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring en kennis binnen de Solarbranche en onze toewijding aan het realiseren van de hoogste kwaliteit.

Gratis offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom voor xperal kiezen?

15 jaar ervaring

MET ONZE JARENLANGE ERVARING IN DE SOLARBRANCHE ONTWIKKELEN WE PV-INSTALLATIES OP MAAT.

KWALITEIT

WIJ WERKEN ENKEL MET VAKGEDREVEN MENSEN EN GAAN VOOR A-KWALITEIT PRODUCTEN.

BETROUWBAAR

WIJ NEMEN AL UW ZORGEN UIT HANDEN EN BEGELEIDEN U ALS KLANT DOOR HET GEHELE PROCES.

VEILIGHEID

DE PV-INSTALLATIE WORDT ALTIJD, MET AANDACHT VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID, BIJ U GEÏNSTALLEERD.

SERVICE

MET ONZE EIGEN SERVICEDIENST ZORGEN WE ERVOOR DAT UW INSTALLATIE GOED ONDERHOUDEN WORDT.

DUURZAAM

WIJ KIEZEN VOOR HET GROOTSTE GESCHENK VAN MOEDER NATUUR: DE ENERGIE VAN DE ZON.

RECENTE PROJECTEN

WIJ HELPEN UW BEDRIJF TE VERDUURZAMEN MET DE ZON

Xperal helpt u bij het maken van slimme energiekeuzes. We staan voor u klaar met eerlijk advies en gedegen kennis. Van advies tot installatie en service & onderhoud voor uw PV-installatie.

Overweegt u zonnepanelen op bedrijfshal of bedrijfspand? Wij helpen u graag met deskundig advies over zonnepanelen voor zakelijk gebruik. Van aanschaf tot installatie en nazorg, wij bieden u een complete service. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en het hoogste rendement. Neem contact met ons op en wie weet geniet u binnenkort van de verdiensten en voordelen van uw zonnepanelen.

Meer weten over wat zonne-energie kan betekenen voor uw organisatie? Vraag direct een adviesgesprek aan.

maak een belafspraak

maak een belafspraak