WERKEN BIJ XPERAL

Wil jij werken in een jong en gedreven team, waar enthousiasme en  winnaarsmentaliteit hand-in-hand gaan? Dan pas je zeker bij ons.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen versterken.

BEKIJK DE FILM

“De kracht achter Xperal zijn al onze energieke medewerkers”

Werken bij Xperal is niet zomaar een baan. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten én medewerkers. Bij ons kan je een informele bedrijfscultuur verwachten binnen een inspirerend team waarbij je onder begeleiding en in samenwerking met experts je eigen loopbaan naar een hoger niveau brengt. Naast het werken aan een duurzamere wereld investeer je bij Xperal dan ook aan je eigen toekomst! Door onze grote voorliefde voor techniek en duurzaamheid zien wij overal mogelijkheden in. Geen uitdaging is ons te groot, we gaan elke dag vol energie voor het geven van energie!

WAT ONZE MEDEWERKERS ZEGGEN

Ik werk graag bij Xperal vanwege het afwisselende takenpakket en de diversiteit aan opdrachten.

NIELS
SERVICEMONTEUR

Ik vind het fijn om naar mijn werk te gaan waar de sfeer heel gemoedelijk is en waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Suzanne
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Ik werk met veel plezier. Mijn werk is mooi, het is heel interessant en het blijft mij iedere dag weer uitdagen.

Danny
SERVICE MONTEUR

Mijn speerpunten voor de organisatie zijn werkplezier, groei en continuïteit voor de lange termijn. Ik ben trots om de verdere groei mee vorm te mogen geven.

Roel
OPERATIONEEL DIRECTEUR

De dynamiek van de markt en onze organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik voel me betrokken en mag iedere dag met een fantastisch team collega’s werken.

Sylvia
PLANNER

VAST CONTRACT

zelfstandigheid

GROEIMOGELIJKHEDEN

TOP COLLEGA'S

openstaande vacatures

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU EN JE CARRIÈRE KUNNEN BETEKENEN?
NEEM GERUST CONTACT OP

ZIE JE GEEN PASSENDE VACATURE?

ZIE JE GEEN PASSENDE VACATURE?