Besparen op de energiekosten is heel gemakkelijk. Xperal realiseert in 7 stappen voor uw bedrijf een besparing op de energiekosten. Van de aanvraag tot en met de installatie en projectrealisatie: we laten niets aan het toeval over. 

We luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen die naar een eerlijk aanbod. Daarbij staan we garant voor een veilige uitvoering. We reageren adequaat op uw vragen en opmerkingen. De specialisten van Xperal zijn dichtbij en staan te allen tijde voor u klaar.

Ook na realisatie houden we de vinger aan de pols. Via periodiek onderhoud zorgen we ervoor dat de geleverde installaties optimaal blijven functioneren en aan alle richtlijnen voldoen.

In 7 stappen besparen op uw zakelijke energierekening!

AANVRAAG

ADVIES

OFFERTE

VOORBEREIDING

UITVOERING

OPLEVERING

SERVICE & ONDERHOUD

1. aanvraag

U wilt graag weten wat zonne-energie voor u kan betekenen. U kan op diverse manieren uw aanvraag indienen. Via ons webformulier, telefonisch of via de e-mail.

2. advies

Een adviseur neemt contact met u op om uw situatie en wensen door te spreken. Wij plannen indien nodig een afspraak bij u op locatie.

3. offerte

Wij maken een offerte waarbij wij rekening houden met uw situatie en wensen. Wij sturen u een uitgebreide offerte via de mail en spreken de offerte persoonlijk met u door.

4. Voorbereiding

Gaat u akkoord met de offerte dan start de voorbereiding van uw project. Eén van onze projectleiders komt bij u langs om alle details voor de realisatie van uw project in beeld te brengen. De engineering werkt vervolgens uw project tot in detail uit en wij plannen met u een installatieperiode in.

5. uitvoering

Onze projectleider en montageploeg verzorgen de realisatie van uw PV-installatie. De projectleider stemt alles met u af, informeert u over de voorgang en is ten alle tijden uw aanspreekpunt voor vragen.

6. oplevering

Indien gewenst kan u uw PV-installatie laten keuren door een onafhankelijke keurder. Na installatie ontvangt u een compleet dossier van uw project. Tevens krijgt u online toegang tot uw monitoring platform.

7. service & onderhoud

Ons service team staat voor u klaar m.b.t. de nazorg van uw PV-installatie. Zij verhelpen storingen, voeren eventuele inspecties uit en beantwoorden technische vragen. Indien u een Service & Onderhoudscontract afsluit ontzorgt ons Service team u volledig op het gebied van service & onderhoud.

TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD