groene toekomst

WIJ INVESTEREN IN DE GROENE TOEKOMST VAN NEDERLAND

Elke dag is het ons doel om te zorgen voor andere, het milieu, de aarde die ons voedt én onszelf. Zorgen voor een mooiere wereld doen wij samen. Wij zetten ons dan ook actief in voor een betere wereld. Waarom? Duurzaamheid is prioriteit. Wereldwijd is het onomkeerbare moment aangebroken om duurzamer te gaan leven. Wij hebben nu de kans om het verschil te maken. Duurzaamheid houdt zich bezig met hoe we in harmonie met onze natuurlijke omgeving kunnen leven zonder deze te schaden. Het gaat over de verandering in ons denken en doen. Ieder initiatief, klein en groot draagt bij aan een duurzamere wereld.

the forest project

Onlangs heeft Nadia Belkjar bij xperal een enquête uitgezet voor haar afstudeerproject. In iets minder dan 3 weken tijd heeft zij 400 reacties ontvangen. Wij zijn enorm trots op haar en wij zijn ervan overtuigd dat haar onderzoek super waardevol zal zijn voor onze organisatie. Vóór de start van haar onderzoek ontstond bij ons het idee om voor iedere deelname iets terug te geven aan de maatschappij. Omdat wij ons als organisatie actief inzetten voor een betere leefwereld hebben we de keus gemaakt om €2.50 per deelnemer te investeren in een goed doel. Duurzaamheid kunnen we niet alleen bereiken, met samenwerkingen bereiken we veel meer.

Door Nadia’s geweldige inzet hebben wij in totaal €1000 geïnvesteerd in the forest project. Daarmee beschermen wij 200 m2 nederlandse bossen en compenseren wij onze co2 uitstoot. The forest project is een particulier natuurbeschermingsinitiatief om de uitstoot van broeikasgas co2 te verminderen. Dit om een groene basis te leggen voor toekomstige generaties. Nadia en xperal proberen dan ook via deze actie samen het verschil te maken, door een positieve impact te creëren op mens, milieu en dier. Met kleine en grote initiatieven versterken wij onze leefwereld!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws