Zonnepanelen kopen van Xperal

zonnepaneel kopen

U heeft besloten om zonnepanelen te kopen. Top! Maar waar moet u nu beginnen? Hoe weet u bijvoorbeeld of uw dak geschikt is? En zo ja, hoeveel zonnepanelen heeft u dan nodig? Waar moet u op letten als u wilt kiezen voor kwaliteit? En hoeveel moet u in een zonnepaneel investeren? We snappen dat al deze vragen overweldigend kunnen zijn.

Bij Xperal helpen we u graag bij het maken van slimme energiekeuzes. Onze deskundige adviseurs en ervaren monteurs staan voor u klaar met eerlijk advies en gedegen kennis. We geven persoonlijk advies op maat waarbij we rekening houden met uw wensen en budget. Daarnaast bieden we u een eerlijk en transparant aanbod zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u binnenkort genieten van milieuvriendelijke en gratis zonne-energie? Neem dan gerust contact met ons op.

Zonnepaneel kopen: waar moet u rekening mee houden?

Een zonnepaneel kopen is geen beslissing die u zomaar neemt. Er zijn namelijk veel bijkomende factoren die een rol spelen. Is uw dak wel geschikt? Of wenst u een carport of een vrijveld systeem? Wat zijn de kosten van het investeren in een zonnepaneel? En hoe gaat de installatie in zijn werk? Xperal beantwoordt al uw vragen en helpt u om een weloverwogen keuze te maken. Wij geloven dat een persoonlijk advies op maat de enige manier is om tot de meest efficiënte en duurzame installatie te komen, passend bij uw wensen.

ZONNEPANELEN KOPEN?

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST IS NÚ IETS DOEN.

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Niet alle daken kunnen zonnepanelen dragen. Daarnaast is het type dakbedekking bepalend voor de mogelijkheid om de constructie te bevestigen. Of uw dak geschikt is voor zonnepanelen hangt onder meer af van de volgende factoren:

Als u meer wilt weten over deze verschillende aftrekposten en subsidie, raden wij aan om de website van de belastingdienst te raadplegen.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfspand te bespreken!

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Waar u op moet letten als u op zoek bent naar kwaliteit?

Alle zonnepanelen zijn het afgelopen decennium enorm verbetert in kwaliteit. Toch zit er wel degelijk verschil in kwaliteit van PV-installaties. Dat verschil zit hem voornamelijk in de technologie, gebruikte materialen wijze van monteren en service. We zijn continu bezig om onze kwaliteit en dienstverlening te verbeteren. Als het om duurzame energie gaat, is alleen het beste goed genoeg. Met minder nemen we geen genoegen. Onze producten worden op basis van zeer hoge kwaliteitseisen ingekocht.

Waarom kiezen voor een zonnepaneel van Xperal?

Gratis offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoeveel moet u in een zonnepaneel investeren?

De uiteindelijke prijs van een installatie met zonnepanelen hangt af van de hoeveelheid panelen die u nodig heeft en het type paneel dat u kiest. Natuurlijk zijn ook het type omvormer en onderconstructie bepalend voor de prijs. Wilt u weten wat de financiële investering is voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op of vraag gratis een offerte aan.

Waarom voor xperal kiezen?

15 jaar ervaring

MET ONZE JARENLANGE ERVARING IN DE SOLARBRANCHE ONTWIKKELEN WE PV-INSTALLATIES OP MAAT.

KWALITEIT

WIJ WERKEN ENKEL MET VAKGEDREVEN MENSEN EN GAAN VOOR A-KWALITEIT PRODUCTEN.

BETROUWBAAR

WIJ NEMEN AL UW ZORGEN UIT HANDEN EN BEGELEIDEN U ALS KLANT DOOR HET GEHELE PROCES.

VEILIGHEID

DE PV-INSTALLATIE WORDT ALTIJD, MET AANDACHT VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID, BIJ U GEÏNSTALLEERD.

SERVICE

MET ONZE EIGEN SERVICEDIENST ZORGEN WE ERVOOR DAT UW INSTALLATIE GOED ONDERHOUDEN WORDT.

DUURZAAM

WIJ KIEZEN VOOR HET GROOTSTE GESCHENK VAN MOEDER NATUUR: DE ENERGIE VAN DE ZON.

RECENTE PROJECTEN

WIJ HELPEN UW BEDRIJF TE VERDUURZAMEN MET DE ZON

Xperal helpt u bij het maken van slimme energiekeuzes. We staan voor u klaar met eerlijk advies en gedegen kennis. Van advies tot installatie en service & onderhoud voor uw PV-installatie.

Heeft u uw besluit gemaakt en wilt u een zonnepaneel kopen? Neem dan nu contact met ons op. En wellicht bent u binnen no-time aan het genieten van de verdiensten van uw zonnepanelen.

Meer weten over wat zonne-energie kan betekenen voor uw organisatie? Vraag direct een adviesgesprek aan.

maak een belafspraak

maak een belafspraak