Zonnepanelen monteur

“De kracht achter Xperal zijn al onze energieke medewerkers”

Wil jij iedere dag met een glimlach werken in de buitenlucht aan de mooiste PV-installaties? Kan jij niet wachten om jouw steentje bij te dragen aan een groenere wereld? Sta jij bekend om jouw flexibiliteit, technisch inzicht en aanpak mentaliteit? En lijkt het je leuk om onderdeel te worden van een hecht team waar kennis, betrokkenheid en humor centraal staan? Dan zit er maar één ding op: zo snel mogelijk reageren!

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen we wel stellen dat we een volwaardige speler zijn op het gebied van pv-installaties. Met een team van 25 gemotiveerde mensen werken we dagelijks aan de mooiste projecten. En dat doen we met ontzettend veel toewijding en plezier. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar een nieuwe aanwinst!

Wat zijn jouw taken?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van montagewerkzaamheden op het dak en/of op de grond van zonne-energiesystemen. Je werkt samen met je team om ervoor te zorgen dat projecten volgens voorschriften, op tijd en binnen budget worden voltooid. Tijdens jouw werkzaamheden werk je veilig, secuur en gestructureerd. Je bent resultaat gericht en een echte teamplayer. Als team stellen jullie te allen tijde veiligheid en kwaliteit boven kwantiteit. Jij bent ons visitekaartje op het project.

WAAROM XPERAL?

Montageteam beschikbaar?

Ben je een installateur en heb je een montageteam beschikbaar? We zijn ook op zoek naar zelfstandige en vakkundige montageteams met aantoonbare ervaring in de PV-branche.

Ik werk graag bij Xperal vanwege het afwisselende takenpakket en de diversiteit aan opdrachten.

NIELS
SERVICEMONTEUR

Ik vind het fijn om naar mijn werk te gaan waar de sfeer heel gemoedelijk is en waar kwaliteit vanzelfsprekend is.

Suzanne
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Ik werk met veel plezier. Mijn werk is mooi, het is heel interessant en het blijft mij iedere dag weer uitdagen.

Danny
SERVICE MONTEUR

Mijn speerpunten voor de organisatie zijn werkplezier, groei en continuïteit voor de lange termijn. Ik ben trots om de verdere groei mee vorm te mogen geven.

Roel
OPERATIONEEL DIRECTEUR

De dynamiek van de markt en onze organisatie maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik voel me betrokken en mag iedere dag met een fantastisch team collega’s werken.

Sylvia
PLANNER

Wat maakt werken bij xperal zo uniek?

Simpel! Wij vinden dat werk vooral leuk moet zijn. Een gelukkig en tevreden team is voor ons prioriteit nummer 1. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als informeel, no-nonsens en aangenaam warm. Onze werkomgeving is dynamisch, heeft een duidelijke structuur en korte communicatielijnen. Wij zijn een hecht team, waar iedereen samenwerkt met wederzijds respect. Je krijgt bij ons veel ruimte om taken en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meedenken en initiatief tonen wordt sterk aangemoedigd, we doen het namelijk samen! In teamverband werken gaat bij ons net zo natuurlijk als het opwekken van zonne-energie.

Waar kom je terecht?

Xperal is één van de leidende zonne-energie bedrijven in Nederland, gevestigd in Weert. Gericht op de zakelijke markt stralen we als een volwaardige speler in binnen- en buitenland. Naast het plaatsen en onderhouden van (grotere) zonne-energiesystemen op daken en in vrije velden in Nederland, voorzien we ook de Belgische en Duitse markt van duurzaamheid. We verzorgen een totaalconcept, denken altijd met de klant mee en vinden voor elke uitdaging een stralende oplossing!

What’s in it for you?

Wat breng je mee?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIL JIJ OOK WEER VOL ENERGIE EN OPGELADEN THUISKOMEN NA EEN DAG WERK? LATEN
WE DAN SNEL EENS KENNIS MAKEN. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN.

reageer op deze functie

    ZO LEUK IS WERKEN BIJ XPERAL

    Video afspelen