Zonnepanelen voor bedrijven

ZONNEPANELEN BEDRIJFSPAND

De stijgende energieprijzen zijn bijna niemand ontgaan. Waarschijnlijk ook u niet. Verschillende factoren spelen een rol in het duurder worden van energie zoals de toenemende vraag, het wereldwijde gastekort, weersomstandigheden en de hoge prijs voor CO2-emissierechten. Als ondernemer ondervindt u hier mogelijk de financiële gevolgen van. Hoe kunt u nu minder betalen voor energie? Het antwoord is eenvoudig: door uw energieverbruik te verlagen. Maar hoe doet u dit dan? Met zonnepanelen wekt u uw eigen zonnestroom op. De stroom die u opwekt, hoeft u dus niet meer af te nemen van een energieleverancier. Met zonnepanelen geniet u dus direct van financieel voordeel.

Er zijn zoveel verschillende type panelen en aanbieders van PV-installaties, dat u misschien niet weet waar u moet beginnen. Wat zijn de beste zonnepanelen? Wat is de investering? En hoe zorgt u voor een lange levensduur en een hoog rendement van uw panelen?

Xperal heeft 10+ jaar ervaring in de Solarbranche en wij hielpen meer dan 1000 klanten aan een installatie op maat. Wij helpen ook u graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden?

ZONNEPANELEN KOPEN?

Zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand.

BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST IS NÚ IETS DOEN.

ZONNEPANELEN BEDRIJFSPAND

De energiekosten van een bedrijfspand kunnen flink oplopen. De hoeveelheid zonne-energie die bedrijven opwekken is de afgelopen jaren dan ook flink toegenomen. De potentie van bedrijfsdaken is groot, toch blijft het overgrote deel nog onbenut. Met zonnepanelen op uw bedrijfspand levert u een grote bijdrage aan een beter milieu. Bovendien levert het ook financiële voordelen op voor uw bedrijf.

De overheid stimuleert duurzaam ondernemerschap, daarom leveren zonnepanelen een fiscaal voordeel op. Wanneer u als bedrijf in CO2-reductie investeert, kunt u gebruik maken van verschillende aftrekposten zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA), de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de algemene investeringsaftrek en de btw-aftrek. Ook kunt u als bedrijf in aanmerking komen voor de subsidie Stimulering duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE+). Genoeg redenen dus om over te gaan op zonnepanelen voor zakelijk gebruik.

Meer weten over zonnepanelen voor uw bedrijfspand?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

VOORDELEN ZONNEPANELEN BEDRIJFSPAND

Zonnepanelen voor bedrijven brengen een hoop voordelen met zich mee:

Gratis offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom voor xperal kiezen?

15 jaar ervaring

MET ONZE JARENLANGE ERVARING IN DE SOLARBRANCHE ONTWIKKELEN WE PV-INSTALLATIES OP MAAT.

KWALITEIT

WIJ WERKEN ENKEL MET VAKGEDREVEN MENSEN EN GAAN VOOR A-KWALITEIT PRODUCTEN.

BETROUWBAAR

WIJ NEMEN AL UW ZORGEN UIT HANDEN EN BEGELEIDEN U ALS KLANT DOOR HET GEHELE PROCES.

VEILIGHEID

DE PV-INSTALLATIE WORDT ALTIJD, MET AANDACHT VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID, BIJ U GEÏNSTALLEERD.

SERVICE

MET ONZE EIGEN SERVICEDIENST ZORGEN WE ERVOOR DAT UW INSTALLATIE GOED ONDERHOUDEN WORDT.

DUURZAAM

WIJ KIEZEN VOOR HET GROOTSTE GESCHENK VAN MOEDER NATUUR: DE ENERGIE VAN DE ZON.

RECENTE PROJECTEN

WIJ HELPEN UW BEDRIJF TE VERDUURZAMEN MET DE ZON

Xperal helpt u bij het maken van slimme energiekeuzes. We staan voor u klaar met eerlijk advies en gedegen kennis. Van advies tot installatie en service & onderhoud voor uw PV-installatie.

Wilt u zonnepanelen zakelijk aanschaffen? Twijfel niet langer en stap over op duurzame zonne-energie voor uw bedrijf. Zo maken we met z’n allen de wereld een stukje mooier! Ook als u nog vragen heeft over zonnepanelen voor bedrijven of helpen wij u graag verder.

Meer weten over wat zonne-energie kan betekenen voor uw organisatie? Vraag direct een adviesgesprek aan.

maak een belafspraak

maak een belafspraak