Zonnepanelen voor zakelijk gebruik

ZONNEPANELEN ZAKELIJK

Door de energietransitie krijgen ondernemers te maken met enkele belangrijke zaken. Zo zijn kantoren groter dan 100m2 vanaf 1 januari 2023 verplicht om minimaal te beschikken over energielabel C. Het energielabel laat de energieprestatie van het gebouw zien. Het energielabel loopt van A t/m G, waarbij A het meest zuinig is. Door zonnepanelen te plaatsen verbetert u het energielabel van uw bedrijfspand. Een hoger energielabel leidt automatisch ook tot een hogere waarde van het pand.

Bovendien bevordert dit het imago van uw bedrijf. Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat zij een impact kunnen maken door bewuster te consumeren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt daarom steeds belangrijker. Zonnepanelen dragen bij aan een duurzaam bedrijf door de vermindering van CO2-uitstoot.

Daarnaast wordt de klimaatproblematiek steeds urgenter. Zonnepanelen zijn een perfecte manier om te besparen op de energierekening en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Niet zo vreemd dus dat steeds meer ondernemers overgaan op zonnepanelen zakelijk.

ZONNEPANELEN KOPEN?

Zonnepanelen op het dak van een bedrijfspand.

BOUWEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST IS NÚ IETS DOEN.

ZONNEPANELEN BEDRIJFSPAND

De energiekosten van een bedrijfspand kunnen flink oplopen. De hoeveelheid zonne-energie die bedrijven opwekken is de afgelopen jaren dan ook flink toegenomen. De potentie van bedrijfsdaken is groot, toch blijft het overgrote deel nog onbenut. Met zonnepanelen op uw bedrijfspand levert u een grote bijdrage aan een beter milieu. Bovendien levert het ook financiële voordelen op voor uw bedrijf.

De overheid stimuleert duurzaam ondernemerschap, daarom leveren zonnepanelen een fiscaal voordeel op. Wanneer u als bedrijf in CO2-reductie investeert, kunt u gebruik maken van verschillende aftrekposten zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA), de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de algemene investeringsaftrek en de btw-aftrek. Ook kunt u als bedrijf in aanmerking komen voor de subsidie Stimulering duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE+). Genoeg redenen dus om over te gaan op zonnepanelen voor zakelijk gebruik.

Meer weten over zonnepanelen voor uw bedrijfspand??

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

WAAROM ZONNEPANELEN VAN XPERAL?

Zonnepanelen zijn een goede investering voor uw bedrijf, zowel financieel gezien als voor het milieu. Wanneer u kiest voor zonnepanelen zakelijk aanschaffen, profiteert u van vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

Gratis offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom voor xperal kiezen?

15 jaar ervaring

MET ONZE JARENLANGE ERVARING IN DE SOLARBRANCHE ONTWIKKELEN WE PV-INSTALLATIES OP MAAT.

KWALITEIT

WIJ WERKEN ENKEL MET VAKGEDREVEN MENSEN EN GAAN VOOR A-KWALITEIT PRODUCTEN.

BETROUWBAAR

WIJ NEMEN AL UW ZORGEN UIT HANDEN EN BEGELEIDEN U ALS KLANT DOOR HET GEHELE PROCES.

VEILIGHEID

DE PV-INSTALLATIE WORDT ALTIJD, MET AANDACHT VOOR KWALITEIT EN VEILIGHEID, BIJ U GEÏNSTALLEERD.

SERVICE

MET ONZE EIGEN SERVICEDIENST ZORGEN WE ERVOOR DAT UW INSTALLATIE GOED ONDERHOUDEN WORDT.

DUURZAAM

WIJ KIEZEN VOOR HET GROOTSTE GESCHENK VAN MOEDER NATUUR: DE ENERGIE VAN DE ZON.

RECENTE PROJECTEN

WIJ HELPEN UW BEDRIJF TE VERDUURZAMEN MET DE ZON

Xperal helpt u bij het maken van slimme energiekeuzes. We staan voor u klaar met eerlijk advies en gedegen kennis. Van advies tot installatie en service & onderhoud voor uw PV-installatie.

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen? Dan bent u bij Xperal aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over hoe we uw bedrijfspand zo duurzaam en voordelig mogelijk van zonne-energie kunnen voorzien.

Meer weten over wat zonne-energie kan betekenen voor uw organisatie? Vraag direct een adviesgesprek aan.

maak een belafspraak

maak een belafspraak